Mijn naam is Heleen Willemsen – de Caluwé

Mijn naam is Heleen Willemsen de Caluwé , wonend in Koewacht, Zeeuws Vlaanderen. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. In 1994 heb ik HEAO bedrijfseconomie met goed gevolg afgerond. Daarvoor heb ik aan de MEAO (middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs) gestudeerd. Toen was ik eigenlijk van plan een studie agogisch werk te gaan volgen. Dit heb ik destijds toch niet gedaan omdat ik dacht te gevoelig te zijn en alle problemen met me mee te gaan dragen.

Nu vele jaren later ben ik natuurlijk ook op persoonlijk vlak gegroeid. Na het overlijden van mijn vader besefte ik me dat dat ik het me veel voldoening geeft om mensen te ondersteunen in een hele zware tijd die na de uitvaart van een dierbare komt. (Tenslotte administratief gezien dient alles op orde te zijn en daar komt veel papierwerk bij kijken.)

Na HEAO bedrijfseconomie heb ik altijd gewerkt in de financiële sector en nu inmiddels al meer dan 20 jaar d.m.v ons eigen kantoor.

Maar het helpen en ondersteunen van mensen in de rouw geeft mij zo veel voldoening dat ik u graag wil verder helpen.

In 2015/16 heb ik een cursus coaching gedaan bij Hogeschool Windesheim in het begeleiden van vrouwen met huiselijk geweld. Dit heb ik t/m 2017 gedaan.

In November 2017 heb ik de cursus Erkend Nalatenschapscoach met goed gevolg afgerond. Verder ben ik ingeschreven in het wereldwijde erkende ICR-register (HET register voor Coaches). Verder in 2018 verdiepingscursussen.

KVK-nummer

70275483

Omzetbelastingnummer

NL001769487B53

h

nalatenschapscoachheleen@outlook.com

06-46395439

Nieuwstraat 120, 4576 AN Koewacht