Waarmee kan ik U helpen?

Vaak hoor ik van mensen, dat ze na de uitvaart in een gat vallen. Een gat niet alleen van verdriet en leegte maar ook een gat van wat komt er nu allemaal op me af, wie kan me daar bij helpen om alles weer in orde te krijgen. Wat moet ik allemaal regelen? Ik stuur en steun u daar graag bij.

Wanneer u de afwikkeling van uw eigen nalatenschap goed geregeld wilt hebben voor uw nabestaanden, dan kunt u bij mij als nalatenschapscoach terecht voor ondersteuning, raadgeving, bemiddeling en begeleiding van allerlei praktische zaken. Zo is het is algemeen bekend, dat er bij verdelingen van een nalatenschap de meeste ruzies ontstaan. Dit kunt u voorkomen door het vooraf goed vast te leggen.

Ik kan u helpen met uw papieren en administratie in orde te krijgen: het ordenen van uw post, uw abonnementen en uw papieren. Het is vooral na zo’n ingrijpend verlies belangrijk dat u rust krijgt en zich niet druk hoeft te maken over dit soort dingen. Toch blijkt dat rust pas komt als alles ook financieel en administratief op orde is. Hoe vervelend en confronterend is het niet om steeds maar post op naam van de overledene te krijgen. Ook dit kan ik voor u regelen om het om te zetten of op te zeggen.

U kunt mij als nalatenschapscoach zien als een spin in het web, om er voor te zorgen dat alles zowel vooraf als achteraf goed geregeld is.

Wat doet een nalatenschapscoach:

Een nalatenschapscoach ondersteunt nabestaanden eigenlijk vanaf het moment na de uitvaart. Dan komt er vaak een heleboel geregel achteraf. Eigenlijk wil je dan gewoon rust, rust om het verlies te kunnen verwerken en te rouwen.

Door een zwaar verlies, is het heel goed mogelijk dat u de kluts kwijt raakt en overzicht zoekt. Dan is het verstandig om er iemand naar te laten kijken. Daarbij kan ik u helpen. Weet u niet meer waar u aan toe bent of wat er gedaan moet worden. Ik help u graag.

Ik zal orde in de chaos scheppen of indien gewenst u langdurig te ondersteunen.

U zult zien dat doordat u alles een beetje uit handen kunt geven, u ook innerlijke rust krijgt. Rust krijgt om tot uzelf terug te keren na een zwaar verlies en u te concentreren op uzelf.

Om de rust voor u te bevorderen, kom ik dit graag doen bij u thuis.

KVK-nummer

70275483

Omzetbelastingnummer

NL001769487B53

h

nalatenschapscoachheleen@outlook.com

06-46395439

Nieuwstraat 120, 4576 AN Koewacht